Villaviltti

250,00  sis. alv 24 %

Villaviltit kudotaan käsin suomenlampaan karstavillasta, joka on pehmeää, lämmintä ja helppohoitoista, sekä erittäin pitkäikäistä. Vilteistä löytyvät lampaanvillan luonnolliset värisävyt harmaa, beige ja valkoinen. Koko on n. 120×180 cm. Vilttien loimilanka on vaaleanharmaa. Tuotteen kotimaisuusaste on 100% ja ne ovat erittäin kestävä valinta. Mikäli varasto näyttää tyhjää voit kysellä saatavuutta sähköpostilla. Tuote voidaan jälkitoimittaa 2-8 viikon sisällä.

Poista
tuotetunnus (SKU) Ei saatavilla/-tietoa Osasto: Avainsanat tuotteelle , , , , , ,

Kuvaus

MiLanka Craft villaviltit kudotaan käsin suomenlampaan karstavillalangasta, joten ne ovat sekä materiaaliltaan että valmistuksen osalta täysin kotimaisia. Vilttien loimi on vaaleanharmaa ja ne kudotaan kolmella luonnollisella sävyllä; keskiharmaalla, beigellä ja luonnonvalkoisella.

Villaviltit ovat reilun kokoisia ja toimivat oivallisesti torkkupeittoina tai matkahuopina. Luonnollisten, värjäämättömien sävyjensä ansiosta viltit ovat erittäin ekologisia. Kudonta perinteisellä menetelmällä ei kuluta myöskään sähköä. Villa on pitkäikäinen luonnonmateriaali ja tästä syystä todella kestävä tuotevalinta. Villa on uusiutuva luonnonvara ja maatuu muutamassa vuodessa.

Suomenlampaan karstavillalanka soveltuu loistavasti vilttien materiaaliksi, koska se on likaa hylkivää, lämmintä ja pehmeää. Villa siirtää kosteuden iholta ja haiduttaa sen ilmaan. Villaviltit ovat helppohoitoisia. Ne puhdistuvat ja raikastuvat tuulettamalla ja ne voi tarvittaessa pestä käsin villanpesuaineella. Huuhteluveteen voi lisätä tilkan etikkaa tasapainottamaan villan ph-arvoa ja palauttamaan kuidun rakennetta. Viltit kuivataan mieluiten tasossa. Mikäli villa nukkaantuu, voi nukkanypyt irroittaa viltistä sormin nyppimällä.

Lämpöisiä ja rentouttavia hetkiä ihanan ikiaikaisen villan syleilyssä!

Lisätiedot

Paino Ei saatavilla/-tietoa
Mitat Ei saatavilla/-tietoa
Villaviltti

Harmaa, Valkoinen, Beige