Villapipo

28,00  sis. alv 24 %

Villapipo on 100% pehmeää suomenlampaan kampavillaa.

Villapipojen malli on joustava ja YKSI KOKO soveltuu kaikille.

Värit: Valkoinen, Vaaleaharmaa, Keskiharmaa, Tummaharmaa, Luonnonmusta, Ruskea ja Beige.

Hoito: Tuuletus ja tarvittaessa käsinpesu villanpesuaineella tai muulla miedolla pesuaineella. Huuhteluvedessä voidaan käyttää loraus etikkaa hoitamaan villaa. Kuivata tasossa. Pipon voi höyryttää kevyesti höyrysilitysraudalla keskilämmöllä, mutta liian voimakas silitys voi heikentää neuloksen joustavuutta.

Mikäli tuote on loppunut varastosta, voi sen silti tilata, koska tuote toimitetaan tällöin jälkitoimituksena 2:n viikon sisällä!

 

Poista
tuotetunnus (SKU) Ei saatavilla/-tietoa Osastot: , Avainsanat tuotteelle , ,

Kuvaus

MiLanka Craft villapipot neulotaan käsin pehmoisesta suomenlampaan kampavillalangasta. Kampavilla on sileämpää ja pehmeämpää, kuin karstavilla ja soveltuu siksi hyvin villapipon materiaaliksi. Villa on lämmintä ja samalla hengittävää, sekä sitoo kosteutta. Näin ollen se ei tunnu hiostavalta.

Pipojen värivalikoimaan kuuluu seitsemän luonnonläheistä värisävyä, jotka ovat peräisin lampaanvillan luonnollisista väreistä. Pipojen langat ovat siis värjäämättömiä ja siltäkin osin ekologisia. Harmaan sävyjä on kolme: Vaaleaharmaa, Keskiharmaa ja Tummaharmaa. Ruskean sävyiksi voi luetella Luonnonmustan, Ruskean ja Beigen. Luonnonmusta on tumman suklaan sävyinen syvä tummanruskea. Lisäksi löytyy vielä Luonnonvalkoinen.

Käsin neulottu villapipo on yhden koon tuote. Neulos on joustavaa ja sama koko sopii kaikille. Halutessaan pipon voi kääntää alareunasta kaksinkerroin. Näin villapipolle saa useampaa erilaista ilmettä.

Lisätiedot

Villapipo

Luonnonvalkoinen, Vaaleaharmaa, Keskiharmaa, Tummaharmaa, Luonnonmusta, Ruskea, Beige