Tiskiliina

8,50  sis. alv 24 %

Väri: valkoinen, 100 % puuvillaa

Tiskiliina soveltuu erinomaisesti keittiön pintojen pyyhkimiseen. Puuvilla on imukykyinen ja hyvin hankausta kestävä materiaali. Tiskiliina on siis kestävämpi vaihtoehto kertakäyttöisille tiskiräteille.

Mikäli tuotetta ei ole, saat tilauksesi jälkitoimituksena 2-8 viikon kuluttua.

4 varastossa (voidaan jälkitoimittaa)

Osasto: Avainsanat tuotteelle ,

Kuvaus

Tiskiliina, valkoinen, 100 % puuvilla | MiLanka Craft

  • Väri: valkoinen
  • Tiskiliinan koko: noin 21 x 23 cm
  • Pesuohjeet: 60-95 asteessa
  • Silitys: kuumalla.
  • Materiaali: 100% puuvilla

Tiskiliina on kestävä, pestävä ja ekologinen

Kestävät ja pestävät ekologiset tiskiliinat kudotaan käsin kangaspuissa. Kudottu kangas leikataan sopivan kokoisiksi paloiksi, joiden reunat huolitellaan saumurilla ja käännetään kertaalleen ja tikataan huolellisesti. Näin tiskiliinan reunat kestävät hyvin myös kovaa kulutusta purkaantumatta. Liinassa on etiketti, joka toimii hyvin ripustimena, jos liina halutaan kuivattaa koukun varassa. Materiaali on laadukasta valkaisematota ja värjäämätöntä 100% puuvillalankaa, joka kestää myös keittopesua. Puuvilla ei juurikaan kutistu pesussa. Puuvilla on imukykyinen ja hyvin hankausta kestävä materiaali. Tiskiliina soveltuu keittiön pintojen pyyhkimiseen, mutta myös vaikka pölyrievuksi tai muuhun siivoukseen. Tämä tuote on siis oivallinen vaihtoehto kertakäyttöisille rievuille, jotka kertyvät jätteeksi.

Tiskiliina pysyy puhtaan valkoisena keittopesun ja valkaisun avulla

Vaikka tiskiliinan väri on valkoinen ja sitä pidetään arkana värinä, ei ominaisuutta kannata säikähtää! Nimittäin tuote kestää keittämistä ja valkaisua. Tiskiliinan voi kyllä pestä halutessaan esim. lakanapyykin seassa. Korkean pesulämpötilansa vuoksi liinan saa hyvin puhtaaksi. Keittopesu kattilassa vie aikaa vain muutaman minuutin ja sen voi toimittaa muutaman kerran viikossa tai vaikka joka ilta, jos tahtoo pyyhkiä pintoja seuraavana päivänä puhtaalla tiskiliinalla! Mikäli keittopesu tuntuu luontevalta, riittää keittiössä yksi tiskiliina todella pitkään; vähintään 5 kuukautta. Mikäli taas haluaa pestä liinaa muun pyykin seassa, kannatta kierrossa olla kolme tiskiliinaa, jolloin yksi on aina käytössä.

Keittopesuohje yhdelle tiskiliinalle:

  1. Lisää teräskattilaan: 1/2 litraa vettä, n. teelusikallinen pyykinpesuainetta, ripaus valkaisuainetta (esim. Allegro) tai 2 teelusikallista ruokasoodaa (sooda valkaisee jonkin verran)
  2. Laita liina seokseen ja anna kiehahtaa tai keitä pari minuuttia. Pesu- ja valkaisuvaikutusta voi vielä tehostaa antamalla liinan jäähtyä pesuseoksessa.
  3. Huuhtele liina huolellisesti lämpimällä vedellä.

Etikalla voi myös halutessaan korvata soodan. Etikka ja sooda raikastavat myös tuoksun. Keittopesu ei vaadi omaa erillistä kattilaa. Keittopesun jälkeen kattilan voi pestä tiskiaineella tai tiskikoneessa ja se on taas aivan kelvollinen ruoanlaittoon!

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.