Tiskiliina

12,00  sis. alv 24 %

Käsin kudottu tiskiliina pöytien ja keittiötasojen pyyhkimiseen on pitkäikäinen ja kestää lukuisia pesukertoja. Se on valmistettu luonnonmateriaaleista ja voidaan hävittää polttamalla.

Materiaalit: Puuvilla 60% ja Pellava 40%

Värit: musta, valkoinen ja vaalea beige

Koko: n. 22 x 25 cm

Hoito: Konepesu 60 asteessa, harvakseltaan myös kuumemmassa.

Poista
tuotetunnus (SKU) Ei saatavilla/-tietoa Avainsanat tuotteelle , , , , , ,

Kuvaus

MiLanka Craft tiskiliinat kudotaan puuvillapellavalangasta, jossa puuvillaa on 60% ja pellavaa 40%. Materiaali kestää hyvin pesua kuumemmassakin lämpötilassa. Pellava on luonnostaan likaa hylkivää ja antibakteerista. Puuvilla ja pellava ovat molemmat imukykyisiä materiaaleja ja soveltuvat hyvin kulutusta vaativaan käyttöön.

Tiskiliina kannattaa pestä ennen käyttöönottoa imukyvyn aktivoimiseksi. Käsin kudottu kangas on aluksi karkeahkoa, mutta pehmenee jo ensimmäisessä pesussa. Suositus pesulämpötilaksi on 60 astetta, mutta tuote voidaan silloin tällöin pestä myös kuumemmassa tai kiehauttaa kattilassa pesuainevedessä. Tarvittaessa voidaan käyttää tahranpoistoainetta.

Puuvilla ja pellava ovat luonnonmateriaaleja ja siksi tuote voidaan hävittää esim. polttamalla. Tuotteen valmistus käsin kutoen on ekologista ja vie hyvin vähän energiaa.

 

Lisätiedot

Mitat Ei saatavilla/-tietoa
Tiskiliina

Musta, Valkoinen, Vaalea beige