Ale!

Suomi 100 -villapeitto ALE – 30%!!

270,00  189,00  sis. alv 24 %

Suomi 100-peitto on nyt loppuunmyynnissä reilusti alennetulla hinnalla, -30% alennuksella! Alennettu hinta on 189€ (norm. 270€).

Suomi-peittoa ei voi enää tilata jälkitoimituksena, vaan tarjoushinta koskee jäljellä olevia kappaleita. Huomaathan, että kaikkia värejä ei ole enää saatavilla!

Tuote poistuu valikoimasta ja tilalle on suunnitteilla uusi kotimaisesta villasta valmistettava huopa.

 

Värivaihtoehdot: vaalea harmaa, harmaa, tumma keskiharmaa, beige, ruskea ja luonnonmusta, sekä luonnonvalkoinen.

MiLanka Craft on suunnitellut pehmeän ja lämpöisen villaisen torkkupeitteen Suomen 100-vuotisjuhlan kunniaksi. Suomenlampaan kampavillalanka on pitkäkuituista, kestävää ja sileää materiaalia. Tuoteen kotimaisuusaste on 100%.

Poista
tuotetunnus (SKU) Ei saatavilla/-tietoa Osasto: Avainsanat tuotteelle , ,

Kuvaus

Suomi 100 -villapeitto | MiLanka Craft

  • Värivaihtoehdot: vaalea harmaa, harmaa, tumma keskiharmaa, tummaharmaa, beige, ruskea ja luonnonmusta, sekä luonnonvalkoinen.
  • Koko: 120 x 180 cm
  • Materiaali: 100% suomenlampaan villa
  • Hoito: Tuuletus, tarvittaessa hellävarainen käsin pesu. Helposti huopuva ja kutistuva liian voimakkaassa pesussa.

Villainen torkkupeite Suomen 100-vuotisjuhlan kunniaksi

MiLanka Craft on suunnitellut pehmeän ja lämpöisen villaisen torkkupeitteen Suomen 100-vuotisjuhlan kunniaksi. Peite valmistetaan suomenlampaan kampavillalangasta, joka on pitkäkuituista, kestävää ja sileää materiaalia. Suomenlampaasta saadaan kahdeksaa eri sävyistä villaa. Peitteiden värit Suomi-mallistossa koostuvatkin juuri näistä luonnonläheisistä, kauniista sävyistä, jotka ovat siis värjäämättömiä ja valkaisemattomia. Tämäkin tuote on siis ekologinen valinta sekä valmistusmenetelmän, että materiaalinsa ansiosta.

Luonnonläheiset ja pehmeät sävyt

Peitteen sidos eli kuviointi on kauniin koristeellinen. Torkkupeite kudotaan luonnonvalkoiseen loimeen, joten kuvio pääsee kauniisti esille varsinkin tummemmilla sävyillä kudottuna. Värisävyt ovat vaalea harmaa, harmaa, tumma keskiharmaa, tummaharmaa, beige, ruskea ja luonnonmusta, sekä luonnonvalkoinen. Luonnonläheiset ja pehmeät sävyt sopivat hyvin monenlaiseen sisustamiseen.

Materiaalinen kestävä ja miellyttävä villa

Villa on kestävä ja miellyttävä materiaali torkkupeittoon. Villa on lämmittää ja samalla hengittää, eikä tunnu hiostavalta. Villa voidaan myös hävittää luontoystävällisesti vaikka polttamalla. Villa myös maatuu, kylläkin pitkän ajan kuluessa. Villapeite pitää tuulettamisesta, koska villan ominaisuuksiin kuuluu itsensä puhdistaminen. Villa hylkii likaa. Mikäli peitteeseen kuitenkin tulee tahroja, voidaan se pestä paikallisesti tai kokonaan hellävaraisesti käsin. Käytä mieluiten villalle soveltuvaa pesuainetta ja tahran poistoon sappisaippuaa. Huuhteluainetta voidaan käyttää, tai tilkka etikkaa huuhteluveteen, joka pehmentää ja palauttaa villan ph:n.

Lisätiedot

Väri

Vaalea harmaa, Harmaa, Tumma keskiharmaa, Tummaharmaa, Beige, Ruskea, Luonnonmusta, Luonnonvalkoinen

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.