Saunatyynyt

26,00  sis. alv 24 %

Värivaihtoehdot: vihreä, musta, pellavanvärinen, valkoinen, viininpunainen, ruskea

MiLanka Craftin saunatyynyt tehdään 100 % pellavasta käsin kudottuna. Käsin kudotut pellavaiset saunatekstiilit ovat kestävä, pitkäikäinen valinta. Löydä oma värisuosikkisi!

Mikäli tuotetta ei ole varastossa, saat tilauksesi jälkitoimituksena 2-8 viikon kuluttua.

Poista
tuotetunnus (SKU) Ei saatavilla/-tietoa Osasto: Avainsanat tuotteelle ,

Kuvaus

Saunatyyny | MiLanka Craft

  • Saunatyynyn koko: n. 20 x 43 cm
  • Värivaihtoehdot: vihreä, musta, pellavanvärinen, valkoinen, viininpunainen, ruskea
  • Pesuohjeet: Pesu 60 asteessa. Pesukoneeseen laittaessasi, sido tyynyn ympärille narua muutamaan kohtaan, jotta täyte pysyy tasaisempana pesun aikana, eikä mene paakkuun. Muotoile tyyny kosteana pesun jälkeen. Ei suositella rumpukuivausta.
  • Silitys: keskilämmöllä
  • Materiaali: 100% pellava, täyte polyesterpallokuitu

Pellava sopii saunaan

Pellava on oivallinen materiaali saunatekstiileihin, koska se kestää hyvin pesua ja pitää siitä. Pellava pehmenee pesussa erittäin miellyttävän tuntuiseksi. Saunatyynyt valmistetaan samasta pellavakankaasta, kuin laudeliinat. Niiden täytteenä käytetään polyesterpallokuitua, joka kestää 60 asteen pesua. Tyynyä ei tarvitse välttämättä pestä jokaisen käyttökerran jälkeen, vaan sen voi huuhdella ja kuivattaa vaikka saunan jälkilämmössä. Yksi saunatuotteisiin sopiva ominaisuus on pellavan hygieenisyys, joka johtuu kuidulle ominaisesta killosta. Pellavakuitu siis hylkii likaa. Tyynyssä on ripustuslenkki, jonka avulla sen saa ripustettua naulakkoon.

Saunatyynyt kudotaan käsin

Saunatyynyjen kangas kudotaan kangaspuissa käsin. Kangas on napakkaa ja paksuhkoa, joten se on erittäin laadukasta ja kestävää. Käsinkudotut pellavaiset saunatekstiilit ovat kestävä, pitkäikäinen valinta. Valmistusmenetelmä kuluttaa energiaa minimaalisesti, joten tuotteet ovat luontoystävällisiä. Pellavatuotteen voi hävittää polttamalla. Luonnonmateriaalina pellava myös maatuu, kylläkin ajan kanssa.

Saunatyynymallistossa kuusi värivaihtoehtoa

Saunatyynyjä saa tällä hetkellä kuudessa värisävyssä; musta, valkoinen, pellavanvärinen, ruskea, vihreä ja viininpunainen. Kankaassa on pirteä ruutukuvio, joka syntyy sidoksesta. Kankaan loimi on vaaleaa pellavan väristä lankaa, joka toimii pohjana värikkäille kuteille, korostaen lempeästi raikkaitakin värejä. Kokonaan pellavan värinen laudeliina kudotaan kierrätyspellavalla, jonka sävy on eläväinen ja hieman vaihteleva. Kierrätyspellava on pesemättömänä karkeampaa kuin muut värit, mutta pehmenee hyvin pesussa.

Lisätiedot

Mitat 20 x 43 cm
Väri

vihreä, musta, pellavanvärinen, valkoinen, viininpunainen, ruskea