Pitkät laudeliinat

55,00 95,00  sis. alv 24 %

Värivaihtoehdot: vihreä, musta, pellavanvärinen, valkoinen, viininpunainen, ruskea

MiLanka Craftin pitkät laudeliinat tehdään 100 % pellavasta käsin kudottuna. Näin ollen laudeliina kestää hyvin pesua, on hygieeninen ja pehmenee pesussa erittäin miellyttävän tuntuiseksi. Käsinkudotut pellavaiset saunatekstiilit ovat kestävä, pitkäikäinen valinta. Valitse itsellesi sopivin väri ja koko!

Mikäli tuotetta ei ole varastossa, saat tilauksesi jälkitoimituksena 2-8 viikon kuluttua.

Poista
tuotetunnus (SKU) Ei saatavilla/-tietoa Osasto: Avainsanat tuotteelle ,

Kuvaus

Pitkät laudeliinat | MiLanka Craft

  • Laudeliinan koko: leveys 45 cm ja pituus joko 120 cm, 150 cm, 180 cm tai 200 cm
  • Värivaihtoehdot: vihreä, musta, pellavanvärinen, valkoinen, viininpunainen, ruskea
  • Pesuohjeet: 60 asteessa väljässä vedessä. Vältä voimakasta linkousta. Kutistuu pesussa 5-7%
  • Silitys: kuumalla.
  • Materiaali: 100% pellava

Pellava sopii saunaan

Pellava on oivallinen materiaali saunatekstiileihin, koska se kestää hyvin pesua ja pitää siitä. Pellava pehmenee pesussa erittäin miellyttävän tuntuiseksi.  Pellava kestää myös korkeampia lämpötiloja, 60-80 astetta. Värilliset pellavatuotteet suositellaan kuitenkin pestäviksi 60 asteessa. Yksi saunatuotteisiin sopiva ominaisuus on pellavan hygieenisyys, joka johtuu kuidulle ominaisesta killosta. Pellavakuitu siis hylkii likaa. Laudeliinat kannattaa pestä väljässä vedessä ja välttää voimakasta linkousta, koska pellava rypistyy helposti. Henkilökohtaista laudeliinaa ei tarvitse välttämättä pestä jokaisen käytön välissä, vaan hyvä huuhtelu ja kuivatus riittää.

Laudeliinat kudotaan käsin

Laudeliinat kudotaan kangaspuissa käsin. Kangas on napakkaa ja paksuhkoa, joten se on erittäin laadukasta ja kestävää. Käsinkudotut pellavaiset saunatekstiilit ovat kestävä, pitkäikäinen valinta. Valmistusmenetelmä kuluttaa energiaa minimaalisesti, joten tuotteet ovat luontoystävällisiä. Pellavatuotteen voi hävittää polttamalla. Luonnonmateriaalina pellava myös maatuu, kylläkin ajan kanssa.

Laudeliinamallistossa kuusi värivaihtoehtoa

Laudeliinoja saa tällä hetkellä kuudessa värisävyssä; musta, valkoinen, pellavanvärinen, ruskea, vihreä ja viininpunainen. Kankaassa on pirteä ruutukuvio, joka syntyy sidoksesta. Kankaan loimi on vaaleaa pellavan väristä lankaa, joka toimii pohjana värikkäille kuteille, korostaen lempeästi raikkaitakin värejä. Kokonaan pellavan värinen laudeliina kudotaan kierrätyspellavalla, jonka sävy on eläväinen ja hieman vaihteleva. Kierrätyspellava on pesemättömänä karkeampaa kuin muut värit, mutta pehmenee hyvin pesussa.

Lisätiedot

Mitat 45 x 120-150-180-200 cm
Väri

vihreä, musta, pellavanvärinen, valkoinen, viininpunainen, ruskea