Pieni pyyhe

33,00  sis. alv 24 %

Värivaihtoehdot: musta, pellavanvärinen, valkoinen

Luonnonmateriaaleista käsinkudottu pyyhe on kestävä valinta niin omaan kotiin kuin myös lahjaksi ystävälle tai tuttavalle. Puuvilla-pellavainen pikkupyyhe on reilun kokoinen ja käytännöllinen pyyhe. Se soveltuu erinomaisesti keittiöpyyhkeeksi tai käsipyyhkeeksi kylpyhuoneeseen. Se on myös oivallinen kasvopyyhkeeksi tai vaikka vauvan matkapyyhkeeksi.

Mikäli tuotetta ei ole, saat tilauksesi jälkitoimituksena 2-8 viikon kuluttua.

Poista
tuotetunnus (SKU) Ei saatavilla/-tietoa Osasto: Avainsanat tuotteelle , , ,

Kuvaus

Puuvilla-pellavainen pikkupyyhe | MiLanka Craft

  • Värivaihtoehdot: musta, pellavanvärinen, valkoinen
  • Pyyhkeen koko: n. 57 x 86 cm
  • Pesuohjeet: pellavanvärisen ja valkoisen pikkupyyhkeen voi pestä 80 asteessa. Värilliset kestävät 60 astetta. Pesu runsaassa vedessä. Pyyhe kutistuu ensimmäisessä pesussa 7-10%. Suositellaan kevyttä linkousta.
  • Silitys: kuumalla.
  • Materiaalit: 50% puuvilla, 50% pellava.

Taidokasta käsityötä

Verkkokaupan tuote-erät ovat pieniä, koska ne valmistetaan taidokkaasti käsityönä. Mikäli haluamasi tuote on tilapäisesti loppunut, voit jättää ennakkotilauksen ja saat tuotteesi mahdollisimman pian, viimeistään 6 viikon sisällä.

Luonnonläheinen ja ihanan rouhea pienten pyyhkeiden mallisto

Tällä erää ihana, luonnonläheinen ja rouhea pienten pyyhkeiden mallistomme koostuu kolmesta käytännöllisestä väristä: valkoisesta, pellavanharmaasta ja mustasta. Pyyhkeen pallokuvio eli sidos on yrityksen omaa suunnittelua. Värit sopivat luontevasti monenlaiseen sisustukseen. Näissä tuotteissa ainoastaan musta pellavakude on värjättyä materiaalia. Pyyhkeen loimi on valkaisematonta puuvillaa. Valkoisen pyyhkeen pellavakude on valkaistua materiaalia ja kestää kuumankin pesun. Samoin valkaisematon ja värjäämätön luonnollinen pellava kestää kuumaa pesua, mutta sillä on ominaisuutena, että se vaalenee toistuvien pesujen yhteydessä. Pellava paranee ja pehmenee pestessä.

Puuvilla-pellavainen pyyhe on monikäyttöinen

Puuvilla-pellavainen pieni pyyhe on reilun kokoinen ja käytännöllinen pyyhe. Se soveltuu erinomaisesti keittiöpyyhkeeksi tai käsipyyhkeeksi kylpyhuoneeseen. Se on myös oivallinen kasvopyyhkeeksi tai vaikka vauvan matkapyyhkeeksi.

Puuvilla-pellavainen pyyhe on kestävä

Pyyhkeissä käytetyt laadukkaat puuvilla- ja pellava ovat kestäviä materiaaleja, jotka pitävät pesusta. Sekä puuvilla että pellava ovat myös erittäin imukykyisiä. Puuvilla ja pellava kestävät hyvin myös hankausta. Pyyhe on tavallista keittiöpyyhettä vahvempi, joten sen kuvausominaisuudet ovat entistäkin paremmat.

Kotimainen, ekologinen, laadukas ja uniikki

Pyyhkeet kudotaan käsityönä Suomessa. Käsinkudonta on ekologinen valmistusmenetelmä. Valmistus vie sähköä ainoastaan valaistuksen ja työtilojen lämmityksen osalta. Käsinkudottu tuote on myös laadukas, koska sen valmistusta ja virheettömyyttä voidaan tarkkailla koko työprosessin ajan. Toisaalta käsinkudotut tuotteet ovat upeita yksilöllisiä, uniikkeja kappaleita, jotka kertovat valmistajansa taidokkaasta kädenjäljestä. Luonnonmateriaaleista käsinkudottu pyyhe on kestävä valinta niin omaan kotiin kuin myös lahjaksi ystävälle tai tuttavalle.

Tuotteeseen liittyvät avainsanat: pellava, puuvilla, pyyhe, käsipyyhe, keittiöpyyhe, kasvopyyhe, vauvan matkapyyhe

Lisätiedot

Mitat Ei saatavilla/-tietoa
Väri

Musta, Pellavanvärinen, Valkoinen