Pikkupyyhe Luonnollinen

28,00  sis. alv 24 %

Koko:  n.35 x 55cm

Materiaali:  Puuvilla 65% ( josta luomupuuvillaa 35%), Pellava 20% ja Nokkonen 15%

Hoito:  Pesu 60 asteessa. Kutistuu ensipeussa n. 5-7%. Silitys kuumalla. Ei suositella   rumpukuivausta.

Värit:  Luonnonvalkoinen

Hinta: 28€ (sis.alv 24%)

Tämä keveä ja ylellinen pikkupyyhe sopii erinomaisesti kasvopyyhkeeksi, vieraspyyhkeeksi, vauvan pyyhkeeksi, keittiöön tai käsipyyhkeeksi. Se on kudottu käsin Suomessa ja kuteena on käytetty Knokkonin luomupuuvilla-nokkoslankaa. Loimi on puuvilla-pellavaa. Kotimaassa käsinkudottu ja mahdollisimman luonnollisista raaka-aineista valmistettu tuote on kestävä ja eettinen valinta. Pyyhe on luonnonvalkoinen ja siis värjäämätön, joten se on tästäkin syystä ekologinen vaihtoehto.

Tuotantoerät ovat pieniä, koska tuote kudotaan käsin. Mikäli tuote on verkkokaupasta loppu, toimitetaan tilaamasi tuote jälkitoimituksena, toimitusaika 2-6 viikkoa.

Poista
tuotetunnus (SKU) Ei saatavilla/-tietoa

Kuvaus

Tämä unelman keveä pikkupyyhe Luonnollinen on valmistettu puuvillasta, pellavasta ja eurooppalaisesta nokkoskuidusta. Puuvillasta 35% on luomulaatuista. Tämä tarkoittaa sitä, että kankaan loimena on käytetty laadukasta puuvilla-pellavalankaa ja kuteena Knokkonin  luomupuuvilla-nokkoslankaa. Nokkosta pyyhkeen materiaalista on 15% ja pellavaa 20%. Pyyhe on ohuehkoa kangasta, joten se kuivuu nopeasti.

Luonnollinen pikkupyyhe soveltuu monenlaiseen käyttöön. Se on erinomainen kasvopyyhkeenä. Sitä voi käyttää myös vauvan pyyhkeenä, käsipyyhkeenä, vieraspyyhkeenä tai vaikka keittiössä.

Pyyhkeessä on sama sidoskuvio kuin MiLanka Craftin puuvilla-pellavaisessa pikkupyyhkeessä, koska se on kudottu samaan loimeen. Luomupuuvilla-nokkoslangassa on kaunis himmeä kiilto, joka lisää pyyhkeen ylellisyyden tuntua. Pyyhe on erittäin imukykyinen.

Pyyhkeen väri on luonnonvalkoinen, eikä lankoja siis ole värjätty. Tämä vähentää osaltaan tuotteen ympäristökuormaa. Pyyhe on käsin kudottu, mikä on ekologisempaa kuin massatuotannon koneellinen kudonta. Knokkonin puuvilla-nokkoslanka tuotetaan Euroopassa, mahdollisimman lähellä ja mahdollisimman eettisesti (www.knokkon.fi).

 

Lisätiedot

Mitat Ei saatavilla/-tietoa
Pikkupyyhe Luonnollinen

Luonnonvalkoinen