Ale!

Luonnollinen pyyhe keskikoko

39,50  30,00  sis. alv 24 %

Koko: n.50 x 70 cm

Materiaali: Puuvilla 65% ( josta luomupuuvillaa 35%), Pellava 20% ja Nokkonen 15%

Hoito: Pesu 60 asteessa. Kutistuu ensipeussa n. 5-7%. Silitys kuumalla. Ei suositella rumpukuivausta.

Väri: Vaalea beige

Tämä keveä ja ylellinen pyyhe sopii erinomaisesti keittiöpyyhkeeksi, vieraspyyhkeeksi, vauvan pyyhkeeksi tai käsipyyhkeeksi. Se on kudottu käsin Suomessa ja kuteena on käytetty Knokkonin luomupuuvilla-nokkoslankaa. Loimi on puuvilla-pellavaa. Kotimaassa käsinkudottu ja mahdollisimman luonnollisista raaka-aineista valmistettu tuote on kestävä ja eettinen valinta. Pyyhe on värjäämätön, joten se on tästäkin syystä ekologinen vaihtoehto.

Tuotantoerät ovat pieniä, koska tuote kudotaan käsin. Mikäli tuote on verkkokaupasta loppu, toimitetaan tilaamasi tuote jälkitoimituksena, toimitusaika 2-6 viikkoa.

Poista
tuotetunnus (SKU) Ei saatavilla/-tietoa Osastot: ,

Kuvaus

Tämä unelman keveä Luonnollinen keskikoon pyyhe on valmistettu puuvillasta, pellavasta ja eurooppalaisesta nokkoskuidusta. Puuvillasta 35% on luomulaatuista. Tämä tarkoittaa sitä, että kankaan loimena on käytetty laadukasta puuvilla-pellavalankaa ja kuteena Knokkonin luomupuuvilla-nokkoslankaa. Nokkosta pyyhkeen materiaalista on 15% ja pellavaa 20%. Pyyhe on ohuehkoa kangasta, joten se kuivuu nopeasti.

Luonnollinen pyyhe soveltuu monenlaiseen käyttöön. Se on omiaan keittiöpyyhkeenä nopean kuivuvuutensa ansiosta. Sitä voi käyttää myös vauvan pyyhkeenä, käsipyyhkeenä tai matkapyyhkeenä.

Luomupuuvilla-nokkoslangassa on kaunis himmeä kiilto, joka lisää pyyhkeen ylellisyyden tuntua. Pyyhe on erittäin imukykyinen.

Pyyhkeen väri on vaalea beige. Tuotteen materiaaleja ei ole värjätty. Tämä vähentää osaltaan tuotteen ympäristökuormaa. Pyyhe on käsin kudottu, mikä on ekologisempaa kuin massatuotannon koneellinen kudonta. Knokkonin puuvilla-nokkoslanka tuotetaan Euroopassa, mahdollisimman lähellä ja mahdollisimman eettisesti (www.knokkon.fi).

Lisätiedot

Luonnollinen pyyhe

Luonnollinen pyyhe beige