Kestopuhdistuslaput

12,00  sis. alv 24 %

Puuvilla-bambukestopuhdistuslappuja käytetään perinteisten vanulappujen tapaan. Ne ovat uudelleen käytettäviä ja kestävät hyvin pesua. Oivallinen tapa säästää luontoa ja puuvillaa! Bambuviskoosi tekee puuvillan rinnalla kestopuhdistuslapusta ihanan pehmeän käyttää.

  • Materiaali: Puuvilla 50-52% ja Bambuviskoosi 48-50%
  • Pesu 60 asteessa muun pyykin seassa pesupussissa. Kutistuu pesussa 5-10%. (Suositellaan sappisaippuan hieromista lappuun ennen pesukoneeseen laittoa, mikäli lapulla on puhdistettuesim. silmämeikkiä tai huulipunaa.)
  • Värit: valkoinen, beige, roosa, liila, vedenvihreä, turkoosi ja keltainen
  • Koko: n.6cm-6,5cm
  • Yhdessä setissä on 7 lappua.
  • Hinta: 12€ / 7kpl
Poista
tuotetunnus (SKU) Ei saatavilla/-tietoa Osasto:

Kuvaus

MiLanka Craftin Suomessa käsin virkatut kestopuhdistuslaput soveltuvat erinomaisesti kasvojen puhdistukseen ja meikkien poistoon esim. puhdistusaineiden kanssa.  Niitä käytetään perinteisten vanulappujen tapaan, mutta kestopuhdistuslaput voidaan pestä 60 asteessa lukemattomia kertoja. Näin ne ovat ekologinen vaihtoehto kertakäyttötuotteiden sijaan.

Puhdistuslaput virkataan puuvilla-bambulangasta. Niihin käytetään kahden eri valmistajan lankaa, koska värivalikoimaan haluttiin monipuolisuutta. Toinen lanka on ohuempaa, joten virkkausmallitkin poikkeavat hieman toisistaan, jotta laput olisivat mahdollisimman saman kokoisia.

Kestopuhdistuslaput ovat kooltaan n.6-6,5cm. Materiaali sisältää 50-52% puuvillaa ja 48-50% bambuviskoosia. Laput voi pestä 60 asteessa muun pyykin seassa pesupussissa. Mikäli lapuilla on puhdistettu meikkejä, kannattaa lappuihin hieroa sappisaippuaa tai muuta tahranpoistoainetta ennen pyykkikoneeseen laittamista. Ripsiväri ja huulipuna lähtevät näin paremmin pois pesussa.

 

Lisätiedot

Kestovanulappu

Valkoinen, Beige, Roosa, Liila, Vedenvihreä, Turkoosi, Keltainen