Kirjoitettu

Onnea Suomi – ja MiLanka Craft!

Unelmat voivat toteutua

On historiallinen hetki kirjoittaa juuri aukeavan pienen verkkokauppani ensimmäistä blogia! Ja merkittävä on myös tämä vuosi meille suomalaisille, kun itsenäinen Suomemme täyttää 100-vuotta.

Onnittelen siis meitä kaikkia!

MiLanka Craft on syntynyt pienestä unelmasta ja rakkaudesta käsillä tekemiseen, niin kuin tarina verkkosivuillani kertoo. Nyt ollaan jännittävän uuden vaiheen edessä. Muutama vuosi on mennyt tehden sekä käsin kudottuja tuotteita tilauksesta, että työskennellessä aivan muissa töissä lasten parissa. Sekin on ollut mukavan vaihtelevaa elämää. Nyt syksyllä tuli kuitenkin aika ottaa hyppy tuntemattomaan ja kokea, mitä on elämä verkkokauppiaana.

 Arki on ihanaa

Samalla, kun istuu tietokoneella kirjoittamassa blogia, voi illan päätteeksi puhdistaa tiskiliinan! Olen testimielessä käyttänyt nyt yhtä samaa käsin kudottua puuvillaista tiskiliinaa jo neljä kuukautta. Vaikka kutomani liina valmistetaan valkoisesta (valkaisemattomasta) puuvillalangasta, saa sen ihan kiitettävästi pysymään valkoisena.

Pesen tiskiliinani n. kaksi kertaa viikossa. Lisään kattilaan puoli litraa vettä ja tiskiliinan. Ripottelen kattilaan pilttipurkeista pesupulverin ja valkaisuainejauheen  (n. puoli tl riittää molempia). Säilytän jauheet  keittiössä pilttipurkeissa – lasten ulottumattomissa.  Sitten vain levy päälle ja sekoitan vähän teräslusikalla. Annan veden kiehahtaa ja jätän liinan hetkeksi likoamaan kuumaan veteen aineiden kanssa. Sitten vielä hyvä huuhtelu ja tiskirätti kuivumaan! Tämä kaikki tapahtuu muutamassa minuutissa.Ja aamulla saa taas pyyhkiä aamupalamuruset puhtaalla liinalla pois pöydältä. Elämä koostuu arjen pienistä iloista. Kyllä iloa voi tuoda myös kaunis ja raikas tiskirätti! Tai hetken istahdus sohvalle vauhdikkaan päivän keskellä – pieni pysähdys. Otetaan elämän hetket sillä asenteella vastaan, että jokaisessa minuuttiin ja tuntiin ja päivään on kätketty ilon murusia.

Iloa ja hyvää mieltä sinulle!